Για το καθαριστήριο στο Μαρούσι

καλέστε : 210 8020660

Διεύθυνση καθαριστηρίου Smart Cleaning :

Περικλέους 42Β, Μαρούσι (σύνορα Πεύκη)

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:

Δευτέρα – Τετάρτη : 08.00-17.00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 08.00-20.00
Σάββατο : 09.00-15.00

Smart tips από τη Smart Cleaning

Θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη μεταχείριση των ρούχων σας, πριν μας επισκεφθείτε!

Μην ξεχνάτε, φροντίζουμε τα ρούχα σας με ευαισθησία και υπευθυνότητα, σαν να είναι πάντα η πρώτη φορά!

  • Κάθε ρούχο θέλει μια ειδική φροντίδα. Μην κόβετε τις ετικέτες. Χωρίς ετικέτες, τα ρούχα σας δεν έχουν πλέον την ταυτότητα τους!

  • Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τον λεκέ στο σπίτι και μετά να μας φέρετε το ρούχο για καθαρισμό. Η προσπάθεια σας να καθαρίσετε το λεκέ μπορεί να τον μονιμοποιήσει και να τον απλώσει περισσότερο. Καλύτερα είναι, να μας ενημερώστε σχετικά για το είδος του λεκέ σας φέρνοντας το ρούχο στο καθαριστήριο.

  • Καθαρίστε το στρώμα σας και τα παπλώματα σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Τα ακάρεα είναι παντού και έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται σε μεγάλους αριθμούς εάν παραμείνουν πάρα πολύ καιρό πριν από τη φροντίδα των ειδών ύπνου σας.

  • To κοστούμι είναι η επιτομή της ανδρικής κομψότητας! Φροντίστε τα κοστούμια σας όπως τους αξίζει! Η Smart Cleaning θα το κάνει για εσάς!

  • Τα χαλιά σας θέλουν προσεκτικό χειρισμό με τους λεκέδες. Την καταλληλότερη λύση καθαρισμού θα τη δώσει ο επαγγελματικός καθαρισμός. Μην προσπαθήσετε μόνοι σας γιατί μπορεί να μονιμοποιήσετε το λεκέ στην ίνα ή να προκαλέσετε μόνιμο αποχρωματισμό.

  • Οι φυσικές σας ίνες (μαλλί, λινό ή μετάξι …) απαιτούν ένα απαλό πλύσιμο και ειδική φροντίδα. Είναι απαραίτητο το στεγνό καθάρισμα για τα ευαίσθητα υφάσματα. Αυτή η ειδική μεταχείριση θα φέρει την απαλότητα και την φωτεινότητα πίσω στα ρούχα σας.

  • Για την ελαχιστοποίηση εξάπλωσης και την πρόληψη περαιτέρω ζημιών στα ρούχα σας η Smart Cleaning θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές πριν από την ανάθεση τους σε εμάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ

vromiko sakaki

ΜΕΤΑ

katharo sakaki

ΠΡΙΝ

vromiko mpoufan 2

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

vromiko mpoufan

ΜΕΤΑ

katharo mpoufan

Η δέσμευσή μας φαίνεται στο αποτέλεσμα!